Novinky

Potřebujete poradit?

Nevíte si rady s výběrem, potřebujete s něčím poradit? Zavolejte nebo napište na tel. 774 221 142 nebo pošlete mail, budu Vám rád nápomocný.

Velikosti prstenů

HomeInformace > Snubní prsteny > Velikosti prstenů

Velikost prstenu (např. 51, 54, 60 apod.) je dána vnitřním obvodem prstenu v milimetrech.

Volba správné velikosti je velmi důležitá, věnujte proto zkoušení maximální pozornost.

Dodatečné upravování velikosti je možné, ale prsteny lze jen zvětšovat. Rozhodně nejdou zmenšit.

Prsteny zkoušejte nejlépe podobně široké, jako chcete objednat. Do šíře 5mm je dostatečné vyzkoušet velikosti na zlatnických měrkách. Domácí měření proužkem papíru apod. je velmi nepřesné! Rozhodně toto měření berte jen jako orientační zjištění velikosti.

Pozor! V průběhu roku se velikost prstů mění - horko / zima. Takže pokud prsteny zkoušíte v létě, vybírejte velikost prstenu menší, v zimě volte prsten spíš volnější, aby Vám seděli po celý rok.

Pokud si s velikostmi prstenů nevíte rady, uveďte v objednávce do poznámky "zaslat zkušební vzorky". Nejprve Vám pošlu na zálohu prsteny v objednaných velikostech na vyzkoušení. Až po upřesnění vyhovujících velikostí Vám prsteny začnu vyrábět.

Dodržíte-li tyto pravidla, budou Vám prsteny určitě perfektně sedět. Pokud se však stane, že Vám velikost není, přestože jste zodpovědně měřili, ozvěte se, budu se Vám snažit vyjít vstříc.